Nieuwe trailer van Yakuza Like A Dragon onthuld, PlayStation 5-versie aangekondigd

Bij de aftrap van Comic Con @ Home heeft  SEGA bekend gemaakt dat Yakuza: Like a Dragon vanaf nu beschikbaar is voor pre-orders.

Ook verscheen een nieuwe trailer van de game, getiteld “Heroes of Tomorrow”, die een beeld schetst van de explosieve, dynamische RPG-gameplay van hoofdrolspeler Ichiban Kasuga en zijn ruige bende. Ooit wel eens willen zien een groepje “helden” van middelbare leeftijd het opneemt tegen enorme bouwvoertuigen, schurken uitschakelt met een uppercut van een gezichtsmassageapparaat, of een duivenstorm oproept? Dan zit je helemaal goed in Yakuza: Like a Dragon – een RPG zoals je die nog nooit hebt gezien.

Vandaag werd ook de Engelse voice cast van Yakuza: Like a Dragon onthuld. Deze cast omvat vele getalenteerde acteurs, waaronder de beroemde tv- en filmacteur George Takei. George Takei speelt de rol van Masumi Arakawa, een machtige patriarch die met zijn ontbinding van het criminele imperium van de Tojo Clan het conflict in gang zet dat ten grondslag ligt aan het complexe, verrassende verhaal van de game. Yakuza: Like a Dragon zal ook volledige ondersteuning bieden voor Engelse, Franse, Italiaanse, Duitse en Spaanse ondertitelingen.

Daarnaast heeft SEGA bekendgemaakt dat Yakuza: Like a Dragon in het Westen ook voor de PlayStation 5 zal verschijnen, naast de eerder aangekondigde releases voor Xbox Series X, Xbox One, PC, PlayStation 4 en Steam. Eerder werd al bekend dat de game Xbox Series X Smart Delivery zal ondersteunen, zodat spelers die de Xbox One-versie van Yakuza: Like a Dragon kopen in aanmerking komen voor een gratis upgrade naar de  Xbox Series X-versie wanneer zowel deze nieuwe console als de betreffende versie beschikbaar zijn. Voor de Westerse release is ook een PlayStation 5-upgrade-mogelijkheid gepland, deze wordt op een later moment aangekondigd.

Yakuza: Like a Dragon komt in het Westen in november 2020 naar de Xbox One, PC, PlayStation 4 en Steam (de Xbox Series X-versie verschijnt tegelijk met de release van deze console, de PlayStation 5-versie verschijnt op een latere datum). De eerder aangekondigde Day One Edition heet vanaf nu de Day Ichi (Japans voor “één”) Edition, en verschijnt naast de Hero- en Legendary Hero-edities, die vanaf vandaag ook beschikbaar zijn als pre-orders in de digitale winkels van alle platformen.

Ook interessant
P.T.-achtige horrorgame Visage verschijnt deze Halloween
NL / EN