Nieuwe trailers onthuld voor Back 4 Blood

Warner Bros. Games heeft vandaag de eerste gameplay onthuld voor Back 4 Blood, de nieuwe first-person coöperatieve zombieshooter van Turtle Rock Studios, het ontwikkelingsteam achter de populaire Left 4 Dead‑franchise.

Fans kunnen de Back 4 Blood Gameplay Showcase bekijken op 17 december 2020 om een uitgebreide kijk op het spel te krijgen, gesprekken met leden van het Turtle Rock Studios-team te volgen en nog meer gameplay te zien. Het evenement start om 19.00 uur en wordt gestreamd op Turtle Rock Studios Twitch en Facebook.
 
Bovendien is er een gesloten pc-alfatest aangekondigd, die op 17 december 2020 kort na de Back 4 Blood Gameplay Showcase begint en duurt tot 21 december 2020. De pc-alfatest is echter niet beschikbaar voor Nederland.

Spelers buiten Nederland kunnen zich registreren via www.Back4Blood.com/Alpha om kans te maken op deelname en zo als een van de eersten actief het spel te beleven.

De wereldwijde release van Back 4 Blood staat gepland op 22 juni 2021 voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en PC.

Ook interessant
NACON onthult twee developer’s diaries voor Werewolf: the Apocalypse – Earthblood
NL / EN