Nieuws, nieuws en nog eens nieuws over Fallout

Fallout 4, iedereen zit er op te wachten dat is duidelijk en de trailers zijn dan ook veel belovend. Maar ook hangt er een grote wolk van geheimhouding rondom de game. Die wolk is meer en meer aanwezig naarmate de release datum dichter bij komt.

Bethesda is zeer strikt in wat ze over hun games vrijlaten en wat absolute niet dat weet iedereen. Echter in de nieuwe trailer van Fallout 4, wanneer onze protagonist door zijn pit-boy langs zijn wapens scrolt, valt al snel iets op. De wapens hebben allemaal geen condition balk zoals in de voorgaande games. Ook wanneer het wapen aangepast word in de pit-boy is dit balkje niet te zien.

Bethesda is er inmiddels al mee geconfronteerd  tijdens een van hun persconferenties. Er werd direct gezegd dat ze er nog niks over vrij laten. Dit maakt voor vele fans duidelijk dat er iets veranderd is, maar ook maakt dit duidelijk dat Bethesda nog niet wil zeggen wat precies.

Mij zelf valt op dat de wapens in de trailer er verroest uitzien dit kan zijn omdat de textuur van de wapens in het algemeen is veranderd. Misschien is er nu een zichtbare conditie van het wapen aanwezig, zodat je zelf moet kijken hoe erg jouw favoriete wapen uit elkaar aan het vallen is. Dit zal een héle mooie toevoeging zijn. Toch kan het ook zo zijn dat de conditie van de wapens helemaal is weg gehaald uit de game. Dit is echter niet te hopen. Want wat brengt de spanning van overleven in een nucleaire wereld nu beter over dan er voor te moeten zorgen dat jouw favoriete bescherming niet kapot gaat en dat je de wereld moet afzoeken naar reserve onderdelen.

Wat er nu precies gaat gebeuren is dus nog even afwachten maar de hype rondom de verwachte game word op deze manier steeds groter.

.Fallout-4-Weapon-Crafting nieuws20150723_FalloutAnthology

Ander Fallout nieuws:

Bethesda heeft bekend gemaakt dat alle Fallout games, tot aan New Vegas plus, alle DLC’s tot op dit punt in een keer worden uitgegeven in een hele speciale editie genaamd de Fallout Anthology. De games komen in een speciale mini-nuke case die ook nog eens het geluid maakt van een exploderende bom. Ook is er in deze box ruimte gereserveerd voor Fallout 4 zodat je als je jouw exemplaartje binnen hebt hem gelijk bij de rest kan bewaren. De box komt 2 oktober al op de markt dus zet het alvast in je agenda.

 

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x