Nintendo Direct – The Legend of Zelda: Twilight Princess HD aangekondigd

Op de Nintendo Direct is iets heel opvallends opgedoken, waar Zelda fans helemaal van uit hun dakje gaan! Wat, dat lees je hier!

Nintendo heeft, tijdens de Nintendo Direct, The Legend of Zelda: Twilight Princess HD aangekondigd voor de Wii U. De game is een remake van de Gamecube en Wii titel wat in 2006 verschenen is. De game zal op 4 maart 2016 verschijnen op de Wii U ter ere van het 30-jarig bestaan van de serie.

twilight HD

Dit was niet alles want Ninty kondigde ook nog een spik-splinter-nieuwe amiibo aan: Wolf Link. Deze amiibo kun je bij de game krijgen in een speciale bundel, die samen geleverd wordt met de soundtrack van de game. Naast de Wolf Link amiibo, kun je ook de normale Link, Toon Link, Zelda, Ganondorf en Sheik amiibo gebruiken in de remake.

Volgens Nintendo zullen er nog meer unieke features in de game zitten, maar meer informatie daarover volgt later. We hebben in ieder geval een lekker zoethoudertje totdat de echte nieuwe The Legend of Zelda gaat verschijnen voor de Wii U (of wellicht de NX?). Hoe dat er wellicht uit kan gaan zien, zie je hieronder in een fan-made video!

https://www.youtube.com/watch?v=7RAQRZNPHxw

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rowdy Oomen
8 jaren geleden

FOK… Ondanks dat het een toffe game is, had ik meer gehoopt op een remake van Skyward Sword of eindelijk eens iets nieuws van het werkelijke aankomende deel…

0
0
Bram Roding
8 jaren geleden

Grote vraag… gaat het hier om de Wii versie of NGC? Spiegelbeeld or not to spiegelbeeld? Geef mij maar de NGC versie.

0
0
NL / EN
2
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x