Nintendo ontkent dat de opvolger van Nintendo Switch is getoond op GamesCom

Er gaan al langer geruchten dat Nintendo werkt aan de opvolger van de Nintendo Switch en volgens geruchten liet het Japanse bedrijf de nieuwe console op de GamesCom achter gesloten deuren al zien aan ontwikkelaars.

Hoewel de geruchten langzamerhand toenamen, bleef Nintendo stil hierover. Toch werd er tijdens de presentatie van de financiële cijfers gevraagd naar dit gerucht, maar Nitnendo ontkent dat dit is gebeurd. Shuntaro Furukawa, de president van Nintendo, heeft deze berichten ‘inaccuraat’ genoemd zonder er verder op in te gaan.

Ook werd gevraagd naar het recente patent welke geregistreerd was voor een apparaat met meerdere schermen. Hierover gaf Furukawa aan dat ze dit inderdaad hebben aangevraagd, maar dat dit niet betekent dat dit ook daadwerkelijk voor een toekomstig apparaat gebruikt zal worden.

Hoe dan ook, Nintendo houdt de lippen stevig op elkaar en het is dus alsnog afwachten wanneer het bedrijf met een aankondiging naar buiten komt. De Nintendo Switch is al bijna 7 jaar oud, en de levenscyclus van consoles ligt ook rond die koers.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x