Nog meer VR-nieuws!

Op deze mooie zondagmiddag nog meer nieuws over de waarschijnlijk nieuwe stap in gamen te weten Virtual Reality, en dat uit de hoek van Sony !

Sony heeft namelijk afgelopen weken een studio opgericht dat zich volledig gaat richten op deze nieuwe hype. De spellen die zij hiervoor gaan ontwikkelen moeten uit gaan komen op Sony’s eigen VR-bril, die nu nog bekend staat onder de werktitel “Project Morpheus”.
Deze moet volgend jaar in de winkels gaan verschijnen.

Gebruikers van het jullie wellicht bekende forum Neogaf zagen dat Sony een vacature had geplaatst voor deze nieuwe studio die de naam North West Studio draagt ( heet dat kind van Kanye West trouwens ook niet zo? Niet dat dat relevant is maar het blijft mijn inziens een achterlijke naam. Maak je niet druk Rianne..) .

Er is helaas op dit moment verder weinig te melden over de games die NWS uit wilt gaan brengen, behalve dat de games die Ubisoft uit gaat brengen ook moeten gaan werken op de Morpheus.

Wij van Stargamers gaan dit uiteraard wel in de gaten houden maar vragen ons wel af;
Vinden jullie deze ontwikkelingen en de eventuele collaboratie tussen Sony en Ubisoft fantastisch, of is dit in jullie ogen nog een “ver van je bed show”? Wij horen het uiteraard graag!

 

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x