Ontdek een wereld vol fun met Super Mario 3D World + Bowser’s Fury op Nintendo Switch

Ga met Mario, Luigi, Peach en Toad op avontuur om Sprixieland te redden in Super Mario 3D World + Bowser’s Fury! Deze game is vanaf vrijdag verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Red de Sprixie-prinses en haar volgers in deze uitgebreide versie van Super Mario 3D World, en bundel je krachten met je nieuwe bondgenoot Bowser Jr. in het gloednieuwe bonusavontuur Bowser’s Fury. 

In het Super Mario 3D World-deel van de game gaan spelers op avontuur in kleurrijke levels, waar ze samenwerkend met vrienden en familie doorheen kunnen rennen dankzij de online en lokale multiplayer-stand voor maximaal vier spelers. Daarbij kunnen spelers kiezen voor Mario, Luigi, Peach of Toad, en elk van die personages brengt zijn of haar eigen vaardigheden mee.

Gebruik handige power-ups als de superbel en dubbele kers om Bowser en zijn trawanten te verslaan. De stempels uit het origineel zijn terug en kun je in Super Mario 3D World + Bowser’s Fury op een heel nieuwe manier gebruiken in de fotostand. Plaats je personage op het perfecte plekje, versier de achtergrond met de stempels die je in Super Mario 3D World verzamelde en zeg cheese! Tegelijk met de game verschijnt ook een dubbelpakket met nieuwe amiibo-figuurtjes van Kat-Mario en Kat-Peach. De Kat-Mario-amiibo biedt spelers de mogelijkheid in een onkwetsbare witte kat-vorm te veranderen, terwijl de Kat-Peach-amiibo een willekeurige power-up laat verschijnen.

In het nieuwe 3D-bonusavontuur Bowser’s Fury moeten spelers samenwerken met Bowser Jr. om zijn furieuze vader te stoppen. Daarvoor moeten spelers als Mario over diverse eilanden rennen en springen, de mysterieuze kattenzonnen verzamelen, en de kolossale Furie-Bowser bestrijden als deze uit het water opduikt. Een vriend kan daarbij een Joy-Con gebruiken om als Bowser Jr. te helpen de kattenzonnen te verzamelen. De amiibo-figuurtjes van Bowser en Bowser Jr. keren terug naar een select aantal retailers en laten speciale dingen gebeuren in Bowser’s Fury.

Super Mario 3D World is terug, met zowel lokale als online multiplayer, diverse verbeteringen en de toevoeging van Bowser’s Fury, een gloednieuw, 3D-bonusavontuur. In Super Mario 3D World kun je spelen als Mario, Luigi, Peach of Toad en handig gebruik maken van een schat aan speciale power-ups, waaronder de unieke superbel. In Bowser’s Fury moet je diverse 3D-platformuitdagingen overwinnen om de kattenzonnen te verzamelen en de verschrikkelijke Furie-Bowser te stoppen. Super Mario 3D World + Bowser’s Fury is vanaf vrijdag 12 februari verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x