Ontwikkelaar nieuwe BioShock-game is op zoek naar nieuwe medewerkers

Waar er de afgelopen tijd veel ontslagen zijn gevallen in de gamesindustrie, zijn er er ook studio’s die op zoek zijn naar nieuwe werknemers. Zo is Cloud Chamber, de studio die al een lange tijd werkt aan een nieuwe BioShock-game op zoek naar nieuwe mensen.

Hoewel er nog geen nieuwe beelden of info is verschenen van de nieuwe BioShock-game, zal daar in de nabije toekomst verandering in komen. Cloud Chamber is namelijk veel groter aan het worden, meestal is dat een indicatie dat een project in volle productie is en dat er meer mankracht gebruikt kan worden om bepaalde features van een game sneller af te krijgen. Cloud Chamber heeft op de officiële website aangegeven ‘als een gek’ te zoeken naar nieuwe getalenteerde werknemers. Er staan op dit moment 29 posities open. Aangezien veel talent door verschillende studio’s sinds het begin van het jaar op straat is gezet, is Cloud Chamber mogelijk een kans voor deze mensen. Cloud Chamber werkt al sinds 2019 aan een gloednieuwe BioShock-game.

BioShock is een first person survival shooter waarbij de speler terechtkomt in een prachtige wereld waar hel is losgebarsten. In BioShock 1 en 2 speel je in een verborgen stad onderwater, waar het volk krankzinnig is geworden. In BioShock Infinite speel je op eilanden in de lucht die zweven op luchtballonen. Die game gaat over geloof, trots en discriminatie. Het is niet bekend of Cloud Chamber BioShock 4 gaat maken of de serie opnieuw gaat beginnen in de vorm van een reboot.

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x