Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 f*cked met onze gevoelens

Plants vs. Zombies heeft de ultimate troll uitgehangen. Via Twitter werden we lekker gemaakt dat de onthulling van Garden Warfare 2 vandaag plaats zou vinden, maar niks is minder waar.

Gary Clay van de ontwikkelaar PopCap Studios liet afgelopen vrijdag weten dat de Plants vs. Zombies fans vandaag glijdmiddel en een tissue bij de hand moesten houden. Dat konden we opmaken uit dit Twitter bericht

All I am going to say is…be ready for Monday fans.

Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik behoorlijk psyched was na het lezen van dit bericht, en zeker omdat ik me stiekem snoeihard (see what i did there?!?) en onverwachts vermaakt heb met deeltje 1. Het is eigenlijk gewoon Battlefield, maar dan in het PvZ universum.

Dus mocht je hem nog niet gespeeld hebben, doe niet tof en probeer ‘m gewoon. Ik heb er al zeker meer als 100 uurtjes plezier in zitten, dat zou al genoeg moeten zeggen (de game maakt tevens deel uit van de EA Acces Vault, dus heb je een lidmaatschap lopen is er geen reden om het niet te doen)

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=aEc6A1c6guw’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

En toen kregen we deze stinker van een teaser. Niks te zien, slechts wat geluid van de game zelf. Dus doe vooral de moeite niet om je headphones op te zetten, zonde van je tijd.

Maar goed, als we de troll ontleden krijgen we het volgende: Vrijdag werd door Gary aangekondigd dat de fans op maandag zichzelf klaar moeten maken voor trailer, waarna de trailer eigenlijk een teaser is die aangeeft dat we de maandag erop weer klaar moeten zitten… Lelijke move PopCap, lelijke move. Zulke grappen vallen in slechte aarde.

Maar goed, maandag tijdens de Xbox persconferentie word de game onthuld om 18:30. Ik vergeef ’t ze, puur omdat deel 1 zo leuk was en omdat mijn hooikoorts tijdens het gamen er niet van opspeelt.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x