Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 releasedatum is vervroegd

In het gaminglandschap is het bijzonder als er een game wordt vervroegd, en dat is precies wat er met Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 is gebeurd. 

Voorheen wist de ontwikkelaar ons te vertellen dat de game ‘ergens in de lente’ zou uitkomen, maar nu verschijnt de game dus op 25 februari op Xbox One, PS4 en PC. Er word gespeculeerd dat het te maken heeft met het uitstel van Mirror’s Edge: Catalyst, om het op deze manier te compenseren. Hopen dat de PvZ-lui geen overuren hoeven te draaien omdat ze bij de Mirror’s Edge afdeling gewoon te lui zijn.

Zoals al eerder te zien was, kunnen de mensen die de game gepre-ordered hebben met de release gelijk aan de slag met de Grass Effect Z7-Mech, een mech-zombie gebaseerd op de Mass Effect reeks. Check de epische beelden hieronder.

Als je niet weet of de game daadwerkelijk iets voor jou is maar ben je wel een EA Access member? Dan kan je deeltje 1 hartstikke voor niets uitproberen! Open je vault en druk op download, dat is wat ik destijds ook heb gedaan. Als je een echte Nederlander bent doe je het. Zodra ik het geld heb ga ik deel deux in ieder geval aanschaffen. Zie ik jullie op het slagveld?

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x