Cyberpunk 2077 update creëert nieuwe progressie bug

Cyberpunk 2077 heeft dan eindelijk zijn eerste echt grote update gekregen, en ondanks dat de vorige updates ook niet bepaald klein waren, geeft ontwikkelaar CD Projekt Red aan dat dit werkelijk over de 1.1-patch gaat.

Volgens de ontwikkelaar richt de patch zich voornamelijk op stabiliteit, maar het weet helaas nog niet alle bugs op te lossen. Het heeft zelfs weer een bug gecreëerd die ervoor zorgt dat je niet verder kunt komen in de game.

De update moest een waslijst aan bugs in de game oplossen. Een hiervan was een bug die ervoor zorgde dat je geen progressie kon maken in de game. Helaas werd de bug, waarin je een belletje van personage Takemura moest ontvangen maar niet kreeg, tijdens een belangrijke missie “Down in the Street” niet opgelost door de update. Deze bug is nu verschoven, want Takemura belt je nu wel, maar zegt na het opnemen helemaal niets. Hierdoor kom je alsnog niet verder in de game, maar CD Projekt Red zegt binnenkort verbetering te geven en geeft aan dat deze update pas het begin was van een serie aan updates die de Cyberpunk 2077 bugs gaan fixen.

Cyberpunk 2077 is reeds verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC. Tevens is de game via backwards compatibility te spelen op PlayStation 5 en Xbox Series X | S. De game zal ergens dit jaar nog een next-gen upgrade krijgen.

Ook interessant
DOOM Eternal nu beschikbaar voor Nintendo Switch
NL / EN