PlayStation consoles krijgen aantal extra’s met Call of Duty: Black Ops Cold War

Al een aantal jaar is er een exclusiviteitsdeal tussen Sony en Activision, waardoor PlayStation gamers een aantal extraatjes krijgen in de Call of Duty-franchise. Dit zal met de komst van Black Ops Cold War niet anders zijn.

Al eerder werd onthuld dat PlayStation bezitters de modus Zombies Onslaught tijdelijk exclusief kunnen spelen. Maar er komen nog een aantal extra dingen bij.

Via de PlayStation Blog heeft Activision aangekondigd dat er nog eens vier extra voordelen zullen komen voor gamers die Call of Duty: Black Ops Cold War gaan spelen op de PlayStation 4 en 5. Zo krijgen zij twee extra Create-a-Class loadout slots en vijf extra Tier Skips als ze de Battle Pass aanschaffen voor de game. Tevens zal er op de PlayStation consoles iedere maand een dubbel XP event van 24 uur plaatsvinden. Als laatste krijg je op de PS5 en PS4 25% extra wapen XP wanneer je met vrienden in een party speelt, zelfs als je met iemand via crossplay op een ander platform speelt.

In de onderstaande trailer geven beide bedrijven je een beeld van wat je allemaal mag verwachten.

Call of Duty: Black Ops Cold War verschijnt op 13 november voor de Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4 en PC. De game zal op 19 november verschijnen op de PlayStation 5.

Ook interessant
Halloween komt naar For Honor in ‘Monsters of the Otherworld’ event
NL / EN