PlayStation Portal update voegt nieuwe features toe

Sony heeft aangekondigd dat er vanaf vandaag een nieuwe update verschijnt voor de PlayStation Portal.

Deze update komt met een aantal verbeteringen, wat het gebruik van het systeem nog prettiger moet maken en het gaatom drie belangrijke toevoegingen.

Er is nu een visuele weergave van de touchpad ruimtes op het scherm. Dit geeft een beter beeld van waar de ruimtes zijn, wat handig kan zijn voor heroriëntatie. Het is echter niet continu in beeld, alleen met het aanraken van het scherm, zodat het niet afleidt.

Hoewel de PlayStation Portal bedoeld is om thuis te gebruiken, ziet Sony dat veel mensen het platform ook buiten de deur gebruiken. Onder andere via publieke netwerken. Deze netwerken vereisen soms wel een inlog en dat wordt nu gemakkelijker gemaakt via het systeem. Je krijgt namelijk een QR-code te zien die je met je smartphone of tablet kunt scannen. Na het scannen kun je jouw mobiele apparaat gebruiken om de validatie in orde te maken namens de PlayStation Portal, zodat je nadien via het systeem kan inloggen en gamen.

Er is nu een optie om het percentage van de batterij weer te geven. Bij het inschakelen wordt de indicator rechtsboven in het scherm aangegeven, zodat je goed zicht hebt op hoelang de handheld nog meegaat. Dit instellen gaat via Instellingen > Systeem > Batterij > Toon Batterij Percentage.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x