Poppetjes, poppetjes everywhere!

Na Skylanders, Disney Infinity en Amiibo komt nu ook Lego met een game waarbij je gebruik kan maken van ‘action figures’, namelijk Lego Dimension. Houdt dit dan nooit een keer op?

“Niet te geloven” is het eerste wat ik dacht. Weer komt er een game waarbij je poppetjes nodig hebt. Het enige verschil is dat je bij deze add-ons nog het een en ander zelf in elkaar moet zetten. Ja, het verkoopt, dat weten we inmiddels wel. Maar alsjeblieft stop hiermee!

Dan even inhoudelijk over de game: Verschillende Lego characters (met o.a. Batman, Gandalf en Wyldstyle) komen dankzij een vortex in elkaars dimensies terecht en het is de bedoeling dat jij samen met hun het hele Lego Universum weer in elkaar moet zetten. Door middel van DLC (uiteraard) zal deze game nog veel meer uitgebreid worden. Alleen al in 2015 komen er al 15 (!) verschillende DLC packs uit. Zie hieronder de trailer:

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?t=110&v=8d2n7wWypJA’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

De game zal uitkomen op 27 September en zal verkrijgbaar zijn op de PS3 & 4, Xbox 360 & One en de Wii-U. Gaan jullie deze game halen?

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x