Preload Elden Ring vraagt niet veel van je hardeschijf

Elden Ring is wellicht een van de games waar veel gamers reikhalzend naar uitkijken. De game zal in februari verschijnen, en nu is bekend geworden hoeveel hardeschijf ruimte de preload van de game in beslag zal nemen.

Elden Ring wordt de volgende actie-RPG van FromSoftware. Voor deze game sloegen zowel Hidetaka Miyazaki en George R.R. Martinde handen in elkaar om ons een moeilijke maar belonende fantasiewereld voor te schotelen. Wij waren onlangs al erg enthousiast over de Closed Network Test van Elden Ring.

Vandaag is via het Twitteraccount van PlayStation Game Size bekend geworden hoeveel schijfruimte de preload van de game in beslag zal nemen en vanaf wanneer deze te downloaden is.

De preload van Elden Ring zal vanaf 23 februari op de PlayStation 5 te downloaden zijn. De game zelf zal vanaf 25 februari speelbaar zijn. De preload is daarnaast opvallend klein, in vergelijking met andere games, en zal 44,5 GB in beslag nemen. FromSoftware games staan er om bekend dat zij niet veel ruimte nodig hebben op consoles. Uiteraard is dit zonder (Day One) patches gerekend, dus waarschijnlijk komen er nog wel wat gigabytjes bij.

Elden Ring is vanaf 25 februari verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x