BANDAI NAMCO en Slightly Mad Studios hebben vandaag Project CARS 3 aangekondigd, het volgende deel in de Project CARS-franchise.

Your Ultimate Driver Journey, van weekendstrijder tot racelegende met Project CARS 3, zit boordevol content met meer dan 200 elitemerken weg- en racewagens, en meer dan 140 wereldwijde circuits, compleet met 24-uurs cycli en levendige 4-seizoensracing in elk weertype.
 
Spanning, emoties en het plezier van de levendige wereld van racing vormen altijd een pilaar van de Project CARS-franchise. Project CARS 3 gaat hierin nog verder en brengt daarnaast een hoop nieuwe toepassingen om zowel de funfactor als de toegankelijkheid te verhogen.
 
Nieuw in de bestseller franchise is een innemende en uitdagende Career Mode, die bestuurders voor het eerst hun eigen stal aan exclusieve voertuigen zal doen bezitten. Bestuurders zullen hard moeten racen om hun wagens te upgraden met authentieke performance onderdelen die de handling en kracht realistisch zullen beïnvloeden, terwijl ze hun weg naar de top van de racewereld bevechten. Wat ook nieuw is in de franchise is een breed scala aan customisation-opties voor wagens, waaronder wielen, banden, velgen en personalisatie-opties die spelers hun eigen racingheld-persona laten creëren.
 
De ervaren racegame-ontwikkelaar Slightly Mad Studios heeft hard gewerkt om Project CARS 3 de meest toegankelijke ingang te geven in de geschiedenis van de franchise om alle bestuurders, ongeacht hun skill level, tegemoet te komen. Een complete herontwikkelde controller-ervaring, volledig schaalbare assists, een herwerkt model voor nog meer overtuiging en fun handling, en een geheel nieuwe, leuke First Time User Experience zullen iedereen – van beginnende bestuurders tot franchise veteranen en sim-racing pro’s – toestaan om de authenticiteit van pure racing volledig te ervaren.
 
Naast een nieuwe nadruk op het viscerale gevoel van snelheid in combinatie met intense crash effecten, authentiek autocontact en een verbeterde AI, staat Project CARS 3 klaar om de authentieke reis van de franchise voort te zetten om het hart te bereiken van motorracing-fun voor iedereen.

De game zal in de zomer van 2020 verkrijgbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Laat een antwoord achter