Ubisoft heeft aangekondigd dat je huidige versie van Rainbow Six Siege op de next-gen consoles speelbaar zal zijn, zonder opnieuw de game te hoeven kopen.

Gamers die de een disk versie hebben van de game op de PlayStation 4 of Xbox One, kunnen de disk in de aankomende consoles steken om zodoende de game te kunnen spelen. Dit heeft de creative director van Rainbow Six Siege, Leroy Athanassoff, bekend gemaakt.

Het was al eerder bekend geworden dat de game cross-gen ondersteuning zou gaan krijgen. Dit betekent dus dat PlayStation 4 en PlayStation 5-bezitters met of tegen elkaar kunnen spelen en voor Xbox-bezitters zal dit precies hetzelfde gaan werken. Ook is Ubisoft bezig om te kijken of de game ook crossplay gaat ondersteunen tussen de diverse platformen.

Rainbow Six Siege is in 2015 verschenen, en de game is nog steeds ongekend populair dankzij de e-sport scene. Ubisoft wil hierin graag continuïteit zien en ervoor zorgen dat de community blijft groeien. Dit is dan ook zeker een juiste stap voor de toekomst van de game.

Ubisoft liet echter niet weten of de next-gen versies een upgrade zal krijgen, waardoor je de game op een hogere framerate en/of resolutie zal kunnen spelen.

3 reacties

Laat een antwoord achter