Drie keer per jaar wordt Blizzard’s digitale kaartspel opgefrist door een nieuwe uitbreiding. De laatste uitbreiding van 2018 heet Rastakhan’s Rumble en staat in het teken van trollen, piraten, dieren spirits en gladiatorengevechten. Precies over een maand (op 4 december) komt de Hearthstone uitbreiding uit.

De komende uitbreiding brengt 135 nieuwe kaarten met zich mee en ook weer een singleplayer avontuur. De trollen zouden zich eens per generatie verzamelen bij de Gurubashi om een partijtje te matten. Dat is het verhaal achter de uitbreiding, maar veel belangrijker is natuurlijk wat voor soort nieuwe kaarten we krijgen:

  • Keyword Overkill: deze kaarten hebben een extra effect als je een minion omlegt met een overdaad aan kracht. Als voorbeeld is er een warrior wapen, waarmee je mag blijven aanvallen zolang je gehakt maakt van een minion met een overmaat aan damage.
  • Oer goden in de gedaante van dieren (genaamd Loa) zullen voor iedere class klaarstaan. Deze Loa zijn legendary minions die aan het hoofd staan van de Rumble Teams
  • Spirits: Iedere class kent ook een eigen spirit. Deze minions hebben allemaal Stealth voor een beurt, hebben 0/3 stats en geven een voordeel af. Zo zal de Rogue class spirit ervoor zorgen dat Battlecry en Combo-effect 2 keer gebeuren.
  • Enkele dagen nadat de uitbreiding is uitgekomen, zal de Rumble Run singleplayer content aan het spel worden toegevoegd.

 

Laat een bericht achter

stargamers