Ratchet and Clank: Rift Apart komt waarschijnlijk naar PC

Sony is al enige tijd geleden begonnen met het overzetten van zijn exclusives naar de PC. Het lijkt er misschien op dat er nog een populaire game zijn opwachting gaat maken op dat platform.

Fans speculeren namelijk dat PlayStation 5-game Ratchet and Clank: Rift Apart wellicht op PC verschijnt, en dat is natuurlijk best aannemelijk.

Deze speculaties komen naar boven via Reddit waar gebruiker Veloxz een bericht heeft geplaatst dat Nixxes een vacature open heeft staan voor een UI/UX engineer, waarbij in de beschrijving staat dat de persoon in kwestie ervaring moet hebben met Coherent middleware.

Als je verder onderzoek doet naar Coherent middleware wordt deze onder andere gebruikt in Ratchet & Clank: Rift Apart. Daar komt bij dat de Nederlandse ontwikkelaar Nixxes al eerder verantwoordelijk was voor de PC-ports van Marvel’s Spider-Man en Miles Morales.

Hoewel het een beetje vergezocht is, is het wel aannemlijk aangezien Sony steeds vaker PlayStation-games naar PC brengt Het is dus nog afwachten op een officiële aankondiging.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x