Red Bull verklapt mogelijke naam van nieuwe Destiny DLC en er is sprake van een ruilsysteem

Als de blikjes net zo zouden lekken als de nieuwtjes, zou je er makkelijk een paar polders van leeg kunnen pompen hier in in ons lage land. Maar nee hoor, wij zuipen het gulzig op en lachen ons de penis uit de pantalon. Destiny is niet bepaald de game die op dit gebied gespaard word, dus wij zijn er als de kippen bij.

Op Twitter is een eigenaardige foto opgedoken van de energiedrankgigant, die je doorverwijst naar een website waar je naartoe kan om een promotiecode in te wisselen tegen bonus XP en een ‘epic’ quest voor Destiny: The Fallen King. Wait… Say whut?

Destiny Fallen King lek
De originele link naar de foto is natuurlijk niet meer terug te vinden. But ah well, seems legit. En zeker aangezien Bungie het handelsmerk ‘The Fallen King’ onlangs vast heeft laten leggen, kunnen ze er helemaal niet meer omheen. Tevens hebben ze beloofd dat er een enorme DLC-drop komt in de herfst, die onder andere 12 nieuwe storymissions, 4 strikes en een raid zou moeten toevoegen. That’s what dem people need!

Al eerder ging het gerucht dat de nieuwe DLC ‘Comet: Plague of Darkness’ zou gaan heten, maar alles wijst er op dat de naam is veranderd naar ‘The Fallen King’. De content word naar verwachting gelanceerd in september van dit jaar, dus daar kunnen we nog even rustig voor sparen.

En last but not least heeft Bungie ook nog eens ’t handelsmerk ‘Eververse’ vast laten leggen, en zelfs het logo is al gespot. Het doet de ronde dat dit een tradingsysteem gaat worden.. Ik ben benieuwd of dat de balans van de game in evenwicht gaat houden.

Eververse

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x