Red Dead Redemption 2: Legends of the West?

Het is de game waarvan iedereen zo’n beetje had verwacht dat er een gevolg van zou komen. Het Wilde Weste sandbox avontuur die later nog een zombie spin-off kreeg (Undead Nightmare). Vanwege de lovende kritiek op deel 1, kijkt menig gamer uit naar een Red Dead Redemption 2 en daar hebben we geruchten over.

Laten we maar met de klapdeurtjes de saloon binnen vallen, maar de geruchten zijn er dat Red Dead Redemption de aankomende E3 aangekondigd gaat worden. Een andere game nieuwssite fraghero schijnt een email in handen te hebben van een persoon (die anoniem wenst te blijven), die de informatie heeft gekregen van een ex-Rockstar werknemer. Uit de e-mail blijkt dat het spel “Red Dead Redemption 2: Legends of the West” zal heten en dat we in het najaar van 2017 aan de slag kunnen met de game en dat hij op de E3 aangekondigd zal worden. De game zou al 4 jaar in de maak zijn en groter worden dan het eerste deel. Als we de bron mogen geloven kunnen we dit jaar ook nog een HD-remake van het eerste deel verwachten, zodat we ons alvast kunnen voorbereiden op het spektakel van deeltje 2.

Tot dusver is het allemaal nog en gerucht, nu maar afwachten tot juni of we op de E3 het werkelijke verhaal over de game gaan horen en of we een bevestiging over de game gaan krijgen. Ik kijk er in ieder geval naar uit.

Ook interessant
Sony toont je alvast de beste instellingen voor de PlayStation 5
NL / EN