Doe mee met het allereerste teamevenement in Pokémon Café Mix

Vorm een team om Snorlax te werven in Pokémon Café Mix

Werk samen met andere Pokémon Café Mix-spelers om een ​​hongerige Snorlax te serveren in het allereerste teamevenement van de game.
In Pokémon Café Mix kun je nu op een nieuwe coöperatieve manier Pokémon personeel werven in Pokémon Café Mix. Met de teamfunctie vorm je een team – apart van je vriendenlijst – van maximaal 30 personen. Samen kunnen jij en jouw teamgenoten uitdagende teamevenementen aan gaan. En je zult zeker wat hulp nodig hebben als je de nieuwste klant van je café, een zeer hongerige Snorlax, als Pokémon personeel wilt werven.

Vorm jouw team

Je kunt je eigen team samenstellen voor 300 gouden acorns. Wanneer je een team samenstelt, word jij de teamleider. Je kunt een team vormen met je bestaande vrienden, maar het is ook een mooie kans om je vriendenkring te vergroten met andere spelers.

Coole nieuwe bonussen

Om de Pokemon Café Mix update te vieren, kunnen spelers die hun eigen team samenstellen tijdelijk een nieuwe bonus ontvangen: voor elk teamlid dat je werft, verdien je 300 golden acorns (tot wel 10.000 golden acorns). De shop heeft daarnaast ook een speciale Team Order Pack die Snorlax Maniac Pikachu bevat, die je met echt geld kunt kopen.

Hongerige Snorlax

Tijdens het eerste teamevenement van Pokémon Café Mix komt een hongerige Snorlax jouw café bezoeken. Door van 24 september tot 8 oktober 2020 samen te werken met jouw teamleden, kun je door het serveren van smakelijke gerechten Snorlax zijn tevredenheid verhogen en hem overtuigen om zich bij je team aan te sluiten. Snorlax zijn Café Skill kan Pokémon-iconen en gimmicks vrijspelen. Dit kan goed van pas komen bij het voltooien van lastige puzzels. Zodra dit evenement is afgelopen, kun je uitkijken naar meer teamevenementen in de toekomst.

Dus, vorm vandaag nog je team en bereid je voor op het bezoek van Snorlax. Pokémon Café Mix kun je nu downloaden voor Nintendo Switch, iOS en Android-apparaten.  

Voor meer informatie bezoek de Pokémon Café Mix officiële website

Ook interessant
The Cayo Perico Heist verschijnt 15 december in GTA Online
NL / EN