Releasedatum Immortals: Fenyx Rising (Gods & Monsters) gelekt

Onlangs is gelekt dat de Ubisoft game, Gods & Monsters een nieuwe titel krijgt, namelijk Immortals: Fenyx Rising.

Nu is dit niet echt nieuws meer, maar nu is de releasedatum van de aankomende game gelekt via de Microsoft Store.

Op de website van Microsoft stond vermeld dat Immortals: Fenyx Rising op 3 december van dit jaar zou moeten verschijnen. De game zal tevens gebruik maken van de Smart Delivery feature die de Xbox Series X zal kennen. Dit betekent dat als je de game voor de Xbox One koopt je deze gratis kunt upgraden naar de Xbox Series X-versie.

Naast het lekken van de releasedatum is er ook een volledige omschrijving van de game gelekt, tezamen met een aantal nieuwe screenshots. Dit is opmerkelijk aangezien we sinds de E3 van 2019 weinig meer hebben mogen horen over de game.

Volgens de omschrijving in de Microsoft Store zal Immortals: Fenyx Rising een open wereld actie-game worden met zeven ‘unieke’ regio’s. Jij zal de rol aannemen van Fenyx, die de Griekse goden moet redden van een vloek. Gedurende de game krijg je diverse goddelijke krachten tot je beschikking zal de combat zowel op het land als in de lucht plaatsvinden.

In de game zul je ook een diversiteit aan mythologische vijanden moeten verslaan, waaronder Medusa en Cyclops. Daarnaast zullen er aardig wat puzzelelementen in de game zitten.

Aanstaande donderdag zal Ubisoft een nieuw Forward event houden, waar er meer informatie over de game wordt verwacht.

Ook interessant
Dit zijn de bestverkopende PlayStation games van 2020
NL / EN