Republic of Gamers kondigt ROG Phone 5-serie aan

ASUS Republic of Gamers (ROG) heeft vandaag de ROG Phone 5, ROG Phone 5 Pro en de ROG Phone 5 Ultimate onthuld.

De nieuwste generatie van de meest geavanceerde gaming smartphone ter wereld kent vele verbeteringen en trekt de ROG-designfilosofie door met een matrix-beeldscherm aan de achterzijde van de Pro- en Ultimate-modellen. 

De ROG Phone 5-serie wordt aangedreven door het ijzersterke Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G Mobile Platform, dat geavanceerde 5G communicatie en Qualcomm® Snapdragon™ Elite Gaming™ features bevat. Het verbeterde GameCool 5-koelsysteem en de nieuwe performancemanager zorgen er mede voor dat de gebruiker alles uit zijn systeem haalt in ieder gaming-scenario. 

Voor extreem soepele en ultraresponsieve gamingbeelden is de ROG Phone 5-serie uitgerust met een door Samsung vervaardigd 144 Hz / 1 ms AMOLED HDR10+-beeldscherm, met een touch sampling rate van 300 Hz en extreem lage touch latency van slechts 24.3 ms. 

Gamers kunnen met de ROG Phone 5 langer dan ooit tevoren spelen dankzij de batterij van maar liefst 6000 mAh. De smartphone wordt bovendien geleverd met een 65-watt HyperCharge adapter om razendsnel op te laden. 

De ROG Phone 5-serie hervat de designfilosofie van ROG die speciaal op gamers is gericht. Dit blijkt onder andere uit ROG Vision, een nooit eerder vertoond matrix-beeldscherm aan de achterkant van het toestel – exclusief verkrijgbaar op de ROG Phone 5 Pro en de ROG Phone 5 Ultimate. 

Ook zijn er aanzienlijke verbeteringen doorgevoerd in het ongeëvenaarde AirTrigger 5 controlesysteem en het krachtige GameFX audio systeem heeft een upgrade gekregen om indringender geluid te laten horen.

De ROG Phone 5-modellen zijn binnenkort beschikbaar voor pre-order in de eShop van ASUS. 

Ook interessant
Hitman 3 Season of Pride DLC verschenen
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x