Satellite Reign: ‘spirituele opvolger’ van Syndicate Wars krijgt releasedatum

Manmanman, dan gaan we even terug de tijd in. De tijd dat mijn pc deze game nog niet eens kon handelen, als ik me niet vergis een Pentium 266. En dan hebben we het over ruim 17 jaar geleden. Werd wel eens tijd voor een ‘opvolger’ lijkt mij dan, of heb ik het hier mis?

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=5L3AeCib1F8′ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Syndicate Wars was toendertijd ontworpen door de man Mike Diskett. Deze game wordt eveneens overzien door dezelfde guy, dus dan is het ook absoluut niet gek dat dit een spirituele opvolger genoemd wordt. Het paar jaar geleden verschenen ‘Syndicate’ speelt zich af in hetzelfde universum.

Net als in Syndicate Wars speelt de game zich af in een futuristische-cyberpunk-neon-setting, die draait om 4 mans-squad-based gameplay. Hoppa, mondje vol jonge!

Het verhaal draait om 4 agents die de stad willen helpen door de corrupte mega-corporaties die aan de macht zijn omver te werpen. En dat niet door te praten, maar door middel van bruut geweld.

Satellite Reign is al te spelen op Steam Early Access, maar het is nu officieel aangekondigd dat de volledige release plaatsvind op 28 augustus voor Windows, Mac en Linux.

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x