Scuf komt met een Elite controller voor de Playstation 4

Sinds Microsoft de Elite Controller voor de Xbox One uitbracht, smachten PlayStation 4-bezitters om een vergelijkbare pro-style controller. En hoewel Sony dat niet aan ons heeft gegeven voor de PS4, lijkt het erop dat Scuf Gaming dat wel zou kunnen.

De Scuf Vantage, die vooraf besteld kan worden op Scuf’s website voor $169,95 voor een bekabeld model en $199,95 voor een draadloze versie, is volledig configureerbaar met uitneembare back paddles, een verwisselbare d-pad of controldisc, hairtriggers, trigger stops en extenders en verwijderbare vibratiemodules. De controllers zullen deze zomer verschijnen.

Ook de faceplate kan verwisselt worden, waardoor je een eigen design erop kunt zetten. Met de remapping-functie kun je alle knoppen naar wens instellen voor een aangepaste speelervaring. De controllers komen ook nog eens met een handige draagtas, wat ook wel mag voor die prijs.

Scuf is echt bezig met het pushen van de programmeerbare “Sax”-knoppen (één links van L1, de andere rechts van R2), waarbij je vingers van nature extra controle hebben.

Hoewel er niet veel officieel gelicenseerde draadloze PS4-controllers zijn, is het wel zo dat de Vantage een keerzijde heeft ten opzichte van de DualShock 4. Zo kan je alleen met de bedrade versie gebruik maken van de ingebouwde speaker- en hoofdtelefoonaansluiting. Er is tevens een audio touch bar om in een handomdraai het geluid aan te passen van je console.

De Vantage zal iets dikker en groter zijn dan de gewone DualShock-controller. Dit moet voor een betere ergonomie zorgen. Ook heeft de achterkant een rubberen textuur mee gekregen die ervoor zorgt dat de controller niet uit je handen zweet tijdens heftige potjes van je favoriete game.

Voor meer informatie kun je kijken op de productpagina van de Scuf Vantage!

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x