Skull and Bones krijgt voor zijn release nog een open beta

Ubisoft heeft aangekondigd dat Skull and Bones net voor zijn release een open beta zal krijgen. Deze zal plaats vinden van 8 tot en met 11 februari.

Dit nieuws heeft Ubisoft aangekondigd via zijn eigen website. Skull and Bones laat je varen op de grote oceaan als piraten, waarbij het doel is om een groter schip en een gevreesde reputatie op te bouwen. De nadruk ligt op multiplayergameplay. Het spel werd in 2017 al aangekondigd maar werd sindsdien meermaals uitgesteld.

Daarnaast heeft Ubisoft een nieuwe trailer uitgebracht waarin wordt getoond wat spelers gedurende het eerste jaar van de game kunnen verwachten en hoe de endgame content van het spel in elkaar steekt. Denk onder andere aan gevechten met legendarische piraten.

De bèta zal beschikbaar zijn op PC, PlayStation 5 en Xbox Series X | S. Cross-play en cross-progressie is tevens aanwezig. De eerder geboekte progressie van deze beta kan meegenomen worden naar de volledige game die op 16 februari verschijnt voor eerder genoemde platformen.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x