Rockstar is heel goed in het verzwijgen van dingen. Zo blijven gamers altijd maar speculeren rond een nieuw deel in de Grand Theft Auto-reeks. Dat GTA 6 zich op twee verschillende locaties zou afspelen, voor de eerste keer een vrouwelijke hoofdrolspeelster introduceert en pas zal verschijnen ten vroegste in 2022, dat zijn zowat de laatste geruchten die de ronde doen en lijken zelfs aannemelijk.

 GTA 6 neemt ons terug mee naar Vice City en zal spelers ook op reis nemen naar Zuid-Amerika sturen. Deze info kregen we via het YouTube-kanaal The Know. En ondanks dat dit niet de meest betrouwbare bron is, heeft dit kanaal toch een aardig aantal goede voorspellingen gedaan.

Het wordt dus afwachten of deze info enige vorm van waarheid bevat, maar het is natuurlijk wel fijn om eens stil te staan bij wat de nieuwe GTA zal inhouden. Dat hij er morgen niet meteen is, dat is al zeker. Drie à vier jaar wachten klinkt realistischer, maar als Rockstar dan meteen met de vetste GTA ooit komt, dan hoor je niemand klagen. Over de periode waarin de game zich zou afspelen werd met geen woord gerept trouwens, al zijn de jaren ’80 wel wenselijk bij het thema! Laten we trouwens eerst maar even uitkijken naar de release van Red Dead Redemption 2…

Laat een antwoord achter