Star Wars: Battlefront was een toffe game, welke toch een aantal missertjes kende. Deel twee komt in november onze kant op en moet een heleboel goed maken. Voordat het zover is, verschijnt er eerst nog een beta van de game. Laat het nu zo zijn dat er een aantal zaken gelekt zijn omtrent de bèta…

Dankzij een gebruiker van Reddit zijn er een aantal details naar buiten gebracht omtrent de inhoud van de Star Wars: Battlefront 2 bèta.

In de beta kunnen spelers met hun ‘favoriete helden’ ten strijde trekken in een grote 40-speler spelmodus Assault op de map Theed City. Daarnaast kunnen spelers meevechten met Strike op Takodana en ruimtegevechten voor 24 spelers in Starfighter Assault op Fondor. De Skirmish-spelmodus keert ook terug in de beta, maar dan onder de naam Arcade. Deze spelmodus bevat opties om alleen te spelen, in split-screen en coöperatief voor twee spelers.

Op 4 oktober mogen diegene met een pre-order aan de slag met de bèta en deze zal voor het grote publiek op 6 oktober live gaan. Het geheel zal 9 oktober weer sluiten.

Star Wars Battlefront 2 verschijnt op 17 november voor de Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Laat een antwoord achter