Star Wars: Battlefront draait 900p op PS4, 720p op Xbox One

Het schitterend ogende Star Wars: Battlefront is dan eindelijk uit, wat betekend dat sommige mensen die m*therfucker natuurlijk gelijk onder de loep moeten nemen. Je hebt mensen die het op het oog doen en mensen van de cijfertjes en statistieken; hier gaat het om het laatste.

De game is grondig aan de tand gevoeld door de onderzoekers van Gaming Bolt a.k.a. de nerds onder de nerds. Deze mensen testen wel vaker games op prestatie en natuurlijk is de nieuwe parel van DICE geen uitzondering op de regel.

Sinds de béta is er vrijwel niets veranderd, want de game draait op beide consoles op 60fps. De PS4 qua resolutie nog steeds op 900p en de One versie op 720p. Maar fanboys, hold your horses while firing shots, want de Xbox One versie presteert over het algemeen een stuk beter dan de PS4 versie.

De framerate van de One is een stuk stabieler, vooral in de immense Walker Assault modus. De splitscreen-modus word getopt op 30fps, met af en toe en dipje naar ergens hoog in de 20. Deze modus is overigens op beide consoles wél in 1080p.

NL / EN
1
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x