Star Wars: Battlefront wordt steeds completer, al moet je voor de dikke content wel de Season Pass van de game hebben. Ondanks dat komt er ook genoeg gratis content naar de game. In ieder geval is de aankomende tweede uitbreiding aangekondigd. 

In een officiële blogpost wordt informatie gedeeld over de aankomende tweede uitbreiding en nieuwe gratis content. Ben jij eigenaar van de Season Pass, dan ontvang jein juni de tweede uitbreiding die zich zal afspelen op Bespin. Dit is de de stad in de wolken die je wellicht kent uit The Empire Strikes Back. Spelers kunnen in en rondom de stad strijden in vier nieuwe maps. Tevens bevat de uitbreiding ook nieuwe blasters en Star Cards, een nieuwe game modus en twee nieuwe personages, namelijk Lando Calrissian en de premiejager Dengar.

SWB bespin

Naast de betaalde content wordt ook nieuwe gratis content toegevoegd voor alle Battlefront bezitters. Zo worden nieuwe in-game evenementen toegevoegd als community missies, Special Login Events en Double XP-weekenden waarmee spelers meer XP, in-game geld en items kunnen verdienen.

Ook nieuw zullen de Hutt-contracts zijn die worden aangeboden. In de blogpost wordt ook gehint naar nieuwe manieren om Star Wars Battlefront offline te kunnen spelen. Meer informatie hierover volgt snel. Als laatst wordt aangekondigd dat activiteiten staan gepland op Star Wars Day, welke plaatsvindt op 4 mei.

De Bespin DLC zit inbegrepen bij de Season Pass van Star Wars: Battlefront. De Pass kun je kopen voor 49,99 euro en levert ons in de toekomst onder andere content op de bekende Death Star. Star Wars Battlefront is verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC.

Laat een antwoord achter