Linus Tech Tips ontleed de PlayStation 5 Slim

Langzaam aan verschijnen er steeds meer video’s op YouTube, waarin influencers de nieuwe PlayStation 5-modellen in detail laten zien.

Hieronder kun je een video bekijken van Linus Tech Tips. Zij laten zien dat de digitale editie van de PlayStation 5 Slim 2,6 kilogram weegt in vergelijking met de 3,4 kilogram voor het originele model. De PlayStation 5 Slim met disk weegt 3,2kg in vergelijking met 3,9kg voor het eerste model.

Daarnaast blijkt dat een gedeelte van de panelen van de PlayStation 5 Slim een glossy finish hebben, al heeft het gedeelte waar de disk drive wordt geplaatst een matte finish. De nieuwe consoles verbruiken evenveel energie als de oude modellen en het geluidsniveau wat de nieuwe modellen produceren is met 33 decibel ook gelijk.

De PlayStation 5 Slim-modellen zullen in de loop van november op de markt komen in Amerika en vervangen hiermee de oude versies. De twee nieuwe modellen zijn dertig procent kleiner en hebben een opslagcapaciteit van 1 terabyte. Eén van de modellen wordt geleverd met een loskoppelbare disk drive. Het andere model zonder disk drive, al kan die er wel los bij gekocht worden.

Wanneer de PlayStation 5 Slim in Nederland verkrijgbaar is, is nog niet bekend.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x