De titel is wellicht misleidend, maar een aantal analisten hebben zich gebogen over de verkoopcijfers van Star Wars: Battlefront. De game zou namelijk massaal verkocht zijn.

Naar verwachting is Star Wars Battlefront in twee maanden tijd al meer dan 12 miljoen keer verkocht. De Star Wars Battlefront verkoop loopt dan ook flink hard. De officiële verkoopaantallen zijn nog niet officieel bevestigd door EA.

Maar volgens een aantal analisten zou de nieuwe Battlefront van DICE en EA in de eerste maand van release al meer dan 6 miljoen keer verkocht zijn. De maand daarna vloog de game (letterlijk) nogmaals 6 miljoen keer over de toonbank. Het aantal verkochte games zou mogelijk zelfs rond de 13 miljoen stuks liggen. Met dit aantal zou EA al haar doelwit hebben gehaald voor de Star Wars Battlefront verkoop: deze ligt namelijk op 13 miljoen stuks.

Het is alleen zo jammer om te zien dat de game na verloop van de release bekritiseerd werd door het gebrek aan diepgang. Een flink aantal gamers heeft de game weer doorverkocht, vanwege het feit dat de game toch lichtelijk teleur stelt.

Laat een antwoord achter