Star Wars Jedi: Survivor verschijnt deze week op EA Play en Xbox Game Pass

Star Wars Jedi: Survivor komt later deze week naar de abonneeservice EA Play. Dat heeft Microsoft bekendgemaakt in een blog update.

Star Wars: Jedi Survivor zal op 25 april verschijnen op EA Play. Abonnees kunnen dan de volledige game spelen zonder extra kosten. Aangezien EA Play onderdeel is van de Xbox Game Pass Ultimate, kunnen ook Game Pass-leden met de game aan de slag.

EA Play is ook los beschikbaar op PlayStation 5, Xbox Series X | S en PC.

Indien je een lidmaatschap hebt op EA Play en je bent eigenaar van een PlayStation 5-console, dan kan je zonder extra kosten aan de slag met Star Wars Jedi Survivor op je PlayStation 5-console. Xbox Game Pass Ultimate-leden kunnen Star Wars Jedi: Survivor vanaf aanstaande donderdag spelen op een PC, Xbox Series S of een Xbox Series X-console.

Star Wars: Jedi Survivor is het vervolg op Star Wars Jedi: Fallen Order uit 2019. In deze game sta je wederom in de schoenen van de Jedi Cal Kestis. In de eerste game probeerde je onder te duiken om te overleven terwijl de Empire jaagt op Jedi’s. In deze tweede game is Cal Kestis een Jedi die in opstand komt en de strijd aangaat met de Empire. Star Wars: Jedi Survivor is veel groter dan de eerste game. Veel van de planeten die je moet verkennen, hebben open gebieden met veel optionele gebieden vol met leuke easter eggs, schatten en dodelijke baasgevechten. Net als de eerste game is dit een Soulslike-game met een flinke dosis uitdaging. Wel kan je aan het begin kiezen om de game op Easy mode te spelen als je alleen geïnteresseerd bent in het verhaal.

Star: Wars Jedi: Survivor is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X | S en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x