Starfield krijgt 60 fps modus op Xbox Series X

Bethesda maakt zich langzaam maar zeker klaar voor de onthulling van een grote eerste uitbreiding voor de sci-fi RPG Starfield, maar ondertussen werkt het team ook aan verschillende updates om de game beter te maken.

Een grote update staat gepland voor 15 mei 2025 en is nu te testen door insiders via Steam bèta. De update moet de landschappen van de verschillende wereld veel gedetailleerder maken. Omgevingen zullen nu meer unieke eigenschappen bevatten en meer markeringen zodat navigatie iets toegankelijker wordt.

Andere quality of life-verbeteringen is dat gamers ervoor kunnen kiezen om het in-game gewicht van munitie aan te passen, dat de game niet automatisch een save maakt tijdens het slapen, de laadruimte van je ruimteschip is beter te managen en het wordt mogelijk om de binnenkant van je ruimteschip naar wens te personaliseren. De update komt ook met een nieuwe optie voor de New Game+ modus om je personage nog eens aan te passen.

Voor gamers die Starfield spelen op de Xbox Series X, is er verder goed nieuws. Voorheen was het enkel mogelijk om de game te spelen op 30 frames per seconde. Na de update op 15 mei, wordt Starfield ook speelbaar op 40, 60 of een uncapped framerate op de Xbox Series X. Spelers kunnen kiezen voor meer performance of betere visuals.

Starfield is Bethesda’s grootste game tot nu toe. Dit is geen open wereld game, maar een open universum game. Je bent als speler vrij om te doen wat je maar wilt in het universum van de toekomst. Meer dan 1000 unieke planeten zijn te verkennen. Met je eigen ruimteschip en je eigen gekozen bemanning ben je vrij om je eigen ruimte avontuur te beleven.

Starfield is reeds beschikbaar op Xbox Series X | S en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x