Er gaan mooie dingen gebeuren, want StarGamers zal eind december een streaming event organiseren. Deze zal te bekijken zijn op zowel Youtube, Twitch en Facebook en jij als bezoeker van onze website kan zelfs op bezoek komen op onze locatie!

Zet 27 t/m 31 december alvast in je agenda, want StarGamers gaat, in samenwerking met CyberMediaWorld en de Eerlijke verkoop van Games, Consoles, Merchandise Facebook groep, een fantastisch streaming event organiseren voor het Prinses Beatrix Spierfonds. Iets met streaming, Gaming TV en hele mooie prijzen voor het goede doel!

Tijdens deze dagen blikken wij terug op het afgelopen gamejaar en zullen we honderden gaming gerelateerde zaken, zoals goodies, t-shirts en games, veilen voor het Beatrix Spierfonds.

Tijdens de KerstVakantie Special zullen er diverse videoshows worden gepresenteerd met het oog op de gamers van Nederland en Belgie. Hier zullen diverse gamingonderwerpen in een breed aantal programma’s naar voren komen. Ook zullen er diverse interviews plaats vinden met gamingbedrijven, bekende Nederlanders en diverse gamingorganisaties. Deze bekende personen hebben een grote interesse in de gamingindustrie en vinden het dan ook leuk om op onze locatie langs te komen voor een leuke “Let’s Play” welke wij gaan streamen en een interview op onze radiostream.

Gamers zijn tijdens het evenement van harte welkom om ons op de locatie te bezoeken. Er zullen diverse faciliteiten aanwezig zijn waarvan gebruik gemaakt kan worden. Zo zal het mogelijk zijn om de nieuwste games te spelen, zowel met elkaar als met onze crewleden.

In de aankomende weken zal er meer bekend gemaakt worden. Waar kun je op bieden, hoe zal de programmering eruit zien, welke partijen sponsoren het event, welke BN’ers zullen hun opwachting maken. Houdt dus goed de StarGamers website, Facebook pagina en Twitter in de gaten.

Doneren is al mogelijk via DEZE LINK!

img_3642

2 reacties

Laat een antwoord achter