Viervoudig het geweld met Goro in MK X

‘Joepie, weer een Mortal Kombat X trailer!’ zullen jullie wel denken. Maar daar heb ik nu even geen boodschap aan, want MK X staat om de hoek en deze trailer is gewoon de gruwelijkste so far. Plus dat de fighter die hier geïntroduceerd word je simpelweg vierendeeld als je geen respect toont. 

GORO LEEFT

In waarschijnlijk één van de laatste trailers voor de launch word de terugkeer van een knokmeester van de oude garde aangekondigd, genaamd Goro. Nouja, hij was al aangekondigd maar er was nog geen echt beeldmateriaal vrijgegeven.

Goro is half mens en half draak, wat betekent dat deze badass beschikt over brute kracht en vuuradem. En als kers op de taart heeft hij ook nog eens vier armen om twee keer zoveel schade aan te richten als de meeste van die andere ‘watjes’. Want tegenover Goro lijkt elke andere vechter op een bitch. Zeg hallo tegen de ‘Kimbo Slice‘ van het MK Universum.

Geldwolf Realms

Wat ik alleen niet te begrijpen vind, is dat je de game moet pre-orderen om als Goro te spelen. Dat betekent kortom dat als je hem in de winkel uit het rek plukt, je alsnog voor dit brute monster moet betalen in de vorm van DLC. Beetje jammer, want ik vind dat Goro gewoon bij het standaard arsenaal aan vechters hoort. Stop sucking blood ontwikkelaars, we zijn al arm genoeg.

Binnenkort zal ‘Reckless Rowdy’ een uitgebreide review schrijven, zodat jullie weten of de game even goed wordt als datttie er uit ziet.

Mortal Kombat X komt op 14 april uit voor Xbox One, PS4 en PC. De Xbox 360 en PS3-bezitters moeten helaas nog even wachten tot 2 juni.

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x