Stellar Blade is nog niet uit, maar een vervolg wordt al geteased

Eind april verschijnt Stellar Blade, de debuutgame van de Koreaanse studio Shift Up. En ondanks dat de game nog niet verschenen is, is CEO Hyung-Tae Kim al een mogelijke sequel aan het teasen.

In een interview met het Japanse Famitsu (vertaald door GamesRadar) verteld hij op een grappende manier over mogelijke toekomstplannen.

Wanneer hem werd gevraagd naar de leeftijd van hoofdpersonage Eve (en haar bondgenoten) zei hij dat alle personages volwassen zijn, maar specifieke getallen wilde hij niet geven. Misschien zou het antwoord op deze vraag wel worden gegeven in een mogelijke sequel, aldus Kim. Het is een beetje een vreemd antwoord en het is perfect mogelijk dat hij dit ironisch bedoelt, maar de intentie om een sequel te maken lijkt er dus wel te zijn. Later vermeldt hij ook dat hij eventueel wil nadenken over een foto modus, maar dat deze niet bij de launch in de game zal zitten.

Stellar Blade verschijnt op 24 april exclusief voor PlayStation 5. Een uitgebreide demo, inclusief epische bossfight is nu te downloaden in de PlayStation Store.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x