Super Mario Maker kent een geheime old-school modus

De nieuwe Nintendo game staat bol van creativiteit. Lekker zelf je leveltjes bouwen in Super Mario Maker. Nu kent de game ook een geheimpje dat de game gelijk veel meer old-school maakt.

In Super Mario Maker is het namelijk mogelijk om alle levels van een grafische laag te voorzien waardoor het lijkt alsof er op een oude beeldbuis-televisie wordt gespeeld. Gamesite GameXplain ontdekte de easter egg en heeft er een filmpje van gemaakt.

 In eerste instantie lijkt deze grafische laag alleen mogelijk te zijn wanneer spelers een Super Mushroom pakken (een grote paddo!). Deze Super Mushroom wordt ontgrendeld als voorwerp voor mensen die de 8-bit Super Mario-amiibo inscannen.

Het blijkt echter dat er een manier is om alle levels in een oude grafische stijl te spelen. Gamers moeten in het laadscherm van een level naar beneden drukken op de vierpuntdruktoets en tegelijk de A- en B-knoppen indrukken. In de video van GameXplain wordt het getoond.

Super Mario Maker is sinds deze week verkrijgbaar voor de WiiU en laat spelers hun eigen Mario-levels maken in de stijl van Super Mario Bros., Super Mario Bros. 3, Super Mario World en New Super Mario Bros.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x