Als je aan een goed stuk vlees denkt, dan denk je natuurlijk niet meteen aan een jaren oude biefstuk. Op een gegeven moment moet je vlees om veiligheidsredenen weggooien. Gelukkig zijn er heel soms van de uitzonderingen en Wii U bezitters krijgen volgende week een dergelijk stuk vlees voorgeschoteld.

De kogelbiefstuk is door de spreekwoordelijke kerk, want vanaf volgende week komt Super Meat Boy naar de Wii U, op 12 mei om precies te zijn. Super Meat Boy is een zeer pittige platformgame met veel vlees aan het bot. De levels variëren van leuk en uitdagend tot sadistisch moeilijk en ook de hardcore gamers zullen dus een hele kluif hebben aan de game. De game is al ruim 5 jaar uit op de Xbox 360 en PC en is in oktober ook uitgekomen op de Playstation 4 en Vita en nu kunnen Wii U bezitters zich opmaken voor de game.

Het Super Meat Boy team maakte het bericht als volgt bekend op twitter: “PSA: Super Meat Boy will be released on Wii U May 12th! Everyone thank @BlitWorks!!! Once again they did an amazing job!”

 

Laat een antwoord achter