Ace Combat 7 wordt dit weekend mogelijk aangekondigd

Aankomend weekend komt Sony alweer op de proppen met een nieuwe Playstation Experience, wat betekent dat er weer een hoop nieuws aangekondigd gaat worden. Uiteraard zullen we nieuwe beelden van de Sony-monstertitels zien, maar we kunnen ook zomaar nieuwe titels voorgeschoteld krijgen. Zo lijkt het erop dat we dit weekend in ieder geval de aankondiging van de vrijwel bekendste dogfighting-game ever met Mach 3 langs onze oren suist.

Nee n00b, in deze game zetten we niet twee agressieve pitbulls tegen over elkaar die een gevecht tot de dood aangaan, we hebben het hier over dogfighting met straaljagers. Specifieker nog: we hebben het over Ace Combat 7!

Een aantal aziaten met veelsteveel fucking vrije tijd hebben een eigenaardige tekst gespot in de files van een update voor Ace Combat: Infinity. Het lijkt er op dat er een speciale challenge staat te wachten op spelers van de laatst verschenen Ace Combat, waarmee emblemen te winnen zijn voor de nieuwe telg in de reeks. Maar goed, zeker weten doen we niets, wij moeten ook net als jullie gewoon wachten tot het weekend is.

Hieronder de ontdekking van le Asians. Lekker vaag en in verschillende talen, maar je hoeft geen raketgeleerde te zijn om te weten wat er hier mee bedoeld wordt. In de taal die je begrijpt that is.

ACE COMBAT INFINITY エースコンバット7のエンブレムをゲットせよ! Obtain some ACE COMBAT 7 emblems! Obtenez des emblèmes de ACE COMBAT 7 ! Ottieni degli emblemi di ACE COMBAT 7! Holen Sie sich “ACE COMBAT 7″-Embleme! ¡Conseguid emblemas de ACE COMBAT 7! Получите эмблемы ACE COMBAT 7!

パイロット各位 「エースコンバット インフィニティ」をプレイいただきありがとうございます。

PlayStationExperience2015にて、エースコンバット7の発表が行われました。

トレーラー動画も配信しておりますので、 ”エースコンバット7”あるいは”PlayStationExperience2015”を検索してご覧ください 新作発表を記念して、エースコンバット7のエンブレムがゲットできるスペシャルチャレンジが発生中です

Mochten we in de tussentijd al meer informatie hebben voor het weekend, horen jullie dat natuurlijk gelijk. What are friends for, right?!?
we are your friends

 

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x