Telltale’s Game of Thrones krijgt tweede seizoen

Game of Thrones: A Telltale Games Series komt met een tweede seizoen en wordt nog as we speak gemaakt. 

Volgens de Hollywood Reporter  kunnen fans van deze game dus met smart wachten op het seizoen. Kevin Bruner, CEO en co-founder van Telltale Games zei dit in een interview. After this week’s finale, I’m pleased to officially confirm that there will be a second season of Telltale’s Game of Thrones series and that it’s currently in development.” 

Verder vertelde Bruner dat het idee om een tweede seizoen aan vast te plakken al vanaf het begin de plan was. Voor vele die deze game gespeeld heeft komt dit niet aan als een verassing. Althans voor diegene die de finale van het eerste seizoen ”The Ice Dragon” gespeeld hebben.

Bruner werd gevraagd over het lot van de characters in de game waarop Bruner antwoorden, there is a larger story to be played out” and that — as ever in Telltale’s projects — “the choices players make in season one set the stage for what’s to come.”. Een beetje met de open deur in huis vallen dus. Bruner wilde of kon niet echt een exacte datum geven voor wanneer het seizoen uitkomt.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x