The Callisto Protocol heeft op consoles performance update gekregen, DF laat analyse zien

Het afgelopen weekend is de PC-versie van The Callisto Protocol voorzien van een patch, welke de performance heeft verbeterd. Nu zijn ook de consoles aan de beurt.

Ontwikkelaar Striking Distance heeft laten weten dat de game op alle consoles ook een update heeft ontvangen. Met deze update is de framerate van de consolesversies van The Callisto Protocol verbeterd en zouden crashes ook minder vaak voor moeten komen.

Striking Distance Studios meldt verder dat er goed naar alle feedback wordt geluisterd en dat men hard werkt aan verdere updates, waar binnen enkele dagen meer over bekendgemaakt zal worden. Tot slot gaat de studio ook nog in op de ondersteuning van ray-tracing op de Xbox Series X, waar problemen over worden gemeld. Volgens de ontwikkelaar werken ray-traced schaduwen naar behoren, maar zijn er wel issues met ray-traced reflecties. Daar wordt aan gewerkt en later deze week volgt meer informatie.

Benieuwd naar de performance van de game? Digital Foundry heeft weer een uitgebreide analyse gemaakt, welke je hieronder kunt bekijken.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x