The Division 2 Warlords of New York krijgt nieuwe, gratis gamemodus The Summit

Titelupdate 11, de volgende gratis update voor Tom Clancy’s The Division 2 Warlords of New York, lanceert op 22 september en introduceert onder andere de nieuwe gamemodus The Summit, de start van seizoen 3 met een nieuwe klopjacht en tal van gameplayverbeteringen.

In The Summit, de nieuwe gamemodus, betreden spelers een immense wolkenkrabber waar zij als team of solo een honderdtal etages gevuld met actie, vijanden en uitdagingen tegemoet gaan. Met behulp van checkpoints krijgen spelers de kans om te spelen op een moeilijkheidsgraad naar hun voorkeur, met de daarbij behorende beloningen.

Daarnaast introduceert de titelupdate de start van seizoen 3, waarin de klopjacht op Bardon Schaeffer, beruchte leider van de Black Tusk, centraal staat. Naarmate het seizoen vordert, ontgrendelen spelers nieuwe uitrusting en beloningen.

Ten slotte brengt de update ook meerdere gameplayverbeteringen met zich mee, waaronder een nieuw systeem waarmee het uiterlijk van personages compleet aangepast kan worden, verbeterde loot en meer. The Summit en seizoen 3 zijn beschikbaar voor spelers die in het bezit zijn van Warlords of New York en de gameplayverbeteringen zijn beschikbaar voor alle spelers.

Tom Clancy’s The Division 2 Warlords of New York is backwards compatible voor PlayStation 5 en Xbox Series X bij de lancering van deze consoles. Daarbovenop ondersteunt de game cross-play binnen een consolefamilie, waardoor spelers op de huidige generatie consoles samen spelen met spelers die een next-gen console bezitten.

Ook interessant
De PlayStation Direct store komt wellicht naar Europa
NL / EN