The Last of Us multiplayergame is nog steeds in ontwikkeling

Er gaan diverse geruchten dat de multiplayergame binnen de The Last of Us-franchise niet gaat verschijnen, maar deze zijn onlangs volledig de kop ingedrukt.

Zo was er onlangs een tweet die over Super Mario Bros. Wonder ging, waarin de game director van The Last of Us, Vinit Agarwel, liet weten dat hij nog steeds aan de game werkt.

Er gingen al lange tijd geruchten dat de ontwikkeling van de game was teruggeschaald, en ook kwamen er berichten naar buiten dat er ontslagen binnen Naughty Dog zijn gevallen. Hierdoor verschenen er ook berichten dat het multiplayerproject stil zou liggen, maar dit lijkt na Agarwels opmerking niet het geval te zijn.

Afgelopen zomer claimde Naughty Dog al dat de multiplayergame net zo groot zou worden als hun singleplayergames en op sommige gebieden zelfs groter. Daarnaast mogen we op compleet nieuwe personages rekenen en zal de game ook een verhaal kennen.

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
David
David
26 dagen geleden

Nd hou je bij je leest,doe waar je goed in bent en multiplayer is daar niet een van.Ga gewoon een nieuwe last of us 3 maken of een nieuwe ucharted of een hele nieuwe ip,maar ga een verhaal vertellen daar zijn jullie de beste in.

0
0
NL / EN
1
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x