Trailer en gameplaybeelden van Transformers: Devastion vrijgegeven

Nog geen week geleden waren de eerste screenshots van de aankomende Transformers game gelekt, en wisten we eigenlijk al dat we wat te zien zouden krijgen op de E3. Dit is dus ook gebeurd, en mogen we tevens genieten van wat gameplaymateriaal!

De oppernerd in mij is tevreden gesteld. Platinum Games, die onder andere bekend zijn van Bayonetta en het briljante Metal Gear Rising: Revengeance staan aan het roer om de game de goede kant op te sturen. En als ik de eerste beelden mag geloven ziet het er ook naar uit dat ze er in gaan slagen om deze Transformers waardig neer te zetten.

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=rSESEZdGmUQ’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

IGN is op de E3 in gesprek geweest met de ontwikkelaar, waarbij ze meer details uit de doeken hebben gedaan en de eerste gameplaybeelden hebben vrijgegeven.

Het verhaal speelt zich af vanuit het oogpunt van de Autobots, waarvan er vijf speelbaar zullen zijn. Dat zullen Optimus Prime, Bumblebee, Sideswipe, Wheeljack en Grimlock zijn… YES, MOTHERF*CKIN’ GRIMLOCK!

In het interview werd ook gevraagd of de Decepticons speelbaar zouden zijn, maar daar werd erg vaag omheen geluld. Daarnaast is er ook nog niks bekend over een multiplayermodus, en stiekem verwacht ik die nog wel. Dat zou dus goed kunnen betekenen dat de Decepticons ook speelbaar zullen zijn. Maar goed, dat is slechts een kwestie van tijd.

De game draait voornamelijk om het constant vloeiend robotische kont schoppen, en het ziet er erg strak uit. Je transformeert midden in een gevecht met het grootste gemak van robot naar voertuig en terug, en dat levert spectaculaire beelden op. Ooit een mid-air bodyslam als een vrachtwagen willen uitvoeren? Optimus is your man!

Transformers: Devastation zal beschikbaar zijn in het derde kwartaal van 2015 en zal uitkomen voor PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One en PC.

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=iIGogaoNLlQ’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x