Trust Gaming komt met de GXT 488 Forze Gaming Headset exclusief voor PlayStation 4

Trust is de afgelopen jaren goed bezig geweest met een hele toffe gaminglijn. Nu is er weer een kekke nieuwe headset uitgekomen.

De nieuwste gaming headset van Trust, de GXT 488 Forze, is speciaal ontworpen voor de PlayStation 4 om jou de meest meeslepende videogame beleving te geven. Communiceer met je medespelers in kraakheldere kwaliteit en word tijdens jouw overwinning in de videogame weggeblazen door het krachtige geluid.

Als officieel gelicentieerd product voor PlayStation 4, is de GXT 488 Forze ontworpen om jouw beleving van de videogame met krachtig en meeslepend geluid naar een hoger niveau te tillen. Met een stijlvol design die perfect past bij de PlayStation 4, verrijkt de headset jouw game-ervaring.

Krachtig geluid
De 50mm luidsprekers zorgen voor kraakheldere hoge geluiden en een dreunende bass. Of je je nu bevindt op een slagveld, racecircuit of in een stadion, met de headset waan je je er van begin tot eind middenin!

Ontworpen voor winnaars
Het kwalitatief sterke design van de headset wordt gecombineerd met comfort. Door de zachte oorkussens en de verstelbare hoofdband zit de headset zelfs tijdens de langste gamesessies comfortabel. De verstevigde metalen hoofdband zorgt er ook voor dat de Forze headset net zo indrukwekkend aanvoelt als dat het klinkt. De stijlvolle headset verschijnt in drie verschillende afwerkingen: zwart, blauwe camo en grijze camo.

Plug in & play
De headset is makkelijk te gebruiken: plug eenvoudig de 1,2m nylonkabel in de DUALSHOCK 4 wireless controller. Dankzij de in-line afstandsbediening op de kabel kun je het volume aanpassen of de microfoon dempen zonder in een menu te gaan.   

De Trust Gaming GXT 488 Forze Gaming Headset, exclusief te gebruiken voor de PlayStation 4, is nu verkrijgbaar voor de adviesprijs van € 44,99.

Kenmerken:
– Speciaal voor gebruik met de PlayStation 4
– Krachtige actieve luidsprekers van 50mm en zachte, comfortabele over-ear kussens
– Vouwbare, flexibele microfoon en verstelbare, verstevigde hoofdband
– In-line afstandsbediening voor volumeregeling en dempen van microfoon
– Gemakkelijk aan te sluiten via de DUALSHOCK 4 wireless controller (3,5mm input)
– Gevlochten nylonkabel van 1,2m: de ideale lengte voor aansluiting op je controller  

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x