Ubisoft is nog steeds bezig met Beyond Good and Evil 2

Beyond Good and Evil 2 is nog steeds in ontwikkeling bij Ubisoft. Dit nieuws heeft de ontwikkelaar en uitgever bevestigd aan de website PCGamesN

Onlangs maakte Ubisoft tijdens hun cijferpresentatie bekend dat er drie games zijn geannuleerd en dat Skull and Bones wederom is uitgesteld. Het bedrijf geeft aan grote uitdagingen te ervaren terwijl de game-industrie verschuift naar gigantische merken en langlopende titels die spelers wereldwijd bereiken.

In 2022 annuleerde Ubisoft al eerder vier onaangekondigde spellen die in ontwikkeling waren. Het bedrijf bevestigd dat deze ontwikkelingen geen invloed hebben op de ontwikkeling van Beyond Good and Evil 2.

Beyond Good and Evil 2 werd vijftien jaar geleden geteased tijdens een Ubisoft presentatie. Een kleine negen jaar daarna onthulde het bedrijf dan eindelijk het spel echt. De ontwikkeling van het spel is dus al vijftien jaar geleden begonnen. Alhoewel dit niet vijftien jaar actieve ontwikkeling betekent, is Beyond Good and Evil 2 alsnog het spel met de langste ontwikkeltijd ooit. Geestelijk vader Michel Ancel werkt al geruime tijd niet meer bij Ubisoft. Vorige zomer liet Ubisoft in een rapportage weten dat de ontwikkeling van de game spoedig verliep.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x