Ubisoft zal dit jaar aanwezig zijn op de E3

Als de E3 doorgaat, heeft Ubisoft al aangeven aanwezig te zijn. CEO Yves Guillemot geeft aan dat het bedrijf veel heeft om te tonen.

Guillemot laat dit weten in een gesprek met investeerders. Hij geeft aan dat als de E3 doorgaat, Ubisoft er zeker bij is en dat zij veel hebben om te tonen. Wat Ubisoft precies gaat laten zien, is onbekend.

De E3 valt vanaf dit jaar onder een nieuwe organisatie, namelijk ReedPop, en deze liet weten dat het event dit jaar zowel fysiek als digitaal zal worden gehouden. Diverse bedrijven, zoals Nintendo, Sony en Microsoft, zouden daarentegen van plan zijn de show over te slaan. De kans is wel aanwezig dat de bedrijven ergens rond de E3 zelf een presentatie zullen houden. Zo liet Microsoft al weten dat zij ergens in de zomer terugkeren naar Los Angeles voor de traditionele jaarlijkse showcase.

De E3 van 2023 zal plaats vinden van 13 tot en met 16 juni. Journalist Geoff Keighley zal daarbij ook zijn eigen Summer Game Fest organiseren, welke op 8 juni met een grootschalige live show van start zal gaan.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x