Veel uitgebreide gameplay video’s opgedoken van Elden Ring-DLC Shadow of the Erdtree

Deze maand zal ontwikkelaar FromSoftware de uitbreiding voor Elden Ring uitbrengen, genaamd Shadow of the Erdtree. Hoewel de release over enkele weken is, mochten diverse media outlets al aan de slag met de uitbreiding.

Uit diverse hands-on sessies zijn meerdere gameplay video’s geüpload op YouTube. De previews zijn behoorlijk positief over de hoeveelheid content in deze uitbreiding. Zo zijn er 10 unieke bazen om te verslaan in de nieuwe locatie uit de DLC. Er zijn 100 soorten wapens om te verzamelen en 8 unieke wapen types. Er is een Martial Arts combat type, waarmee je up close and personal kan worden met vijanden door je vuisten te gebruiken.

De DLC bevat genoeg content voor ongeveer 30 tot 40 uur speeltijd afhankelijk van hoelang je bezig bent met het verslaan van de uitdagende bazen. De vijanden uit de DLC zijn ook uitdagender. Zo spreken de previews over snellere en agressievere vijanden.

Shadow of the Erdtree zal op 21 juni voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S en PC. De uitbreiding krijgt een prijskaartje van €39,99. Wie een pre-order plaatst, ontvangt de in-game gesture: Ring of Miquella als bonus.

Elden Ring is reeds verkrijgbaar voor eerder genoemde platformen. 

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x